Alkmaar, 13 mei 2014. Burgernet werd maandag om 19.49 uur opgestart vanwege een melding dat een 15-jarige meisje rond 17.00 uur boos het huis uit was gelopen, op de fiets was weggegaan en nog steeds niet terug was. Uiteindelijk na bijna 1 ½ uur kreeg de politie een telefoontje van een Burgernet-deelnemer dat het meisje bij hem was. De politie heeft het meisje in goede gezondheid opgehaald en de ouders in kennis gesteld.

Het netwerk wordt vaker in werking gesteld om vermiste personen te traceren. Zo was erop 7 mei een licht dementerende 73-jarige man vermist geraakt bij het Canadaplein. De politie is op zoek gegaan naar de man en trof hem uiteindelijk aan op de Stationsweg. De man werd herenigd met zijn vrouw en de actie kon worden afgesloten.

Eveneens op 7 mei werd Burgernet opgestart vanwege de vermissing van een 8-jarig jongetje vanaf De Klip in Koedijk. De actie kon na een kwartier echter al worden afgesloten, het jongetje was gevonden en werd herenigd met zijn ouders.

Pin It
Bekeken: 937x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/