Alkmaar, 18 april 2014. Jeugdzorg Noord-Holland en het Regionaal Platform Arbeidsmarktbeleid (RPA-NHN) bundelen onder de naam ‘Jeugd Werkt’ de krachten om gezamenlijk jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt naar werk te leiden. Donderdagochtend is daartoe een '200 banen convenant' ondertekend door Elly Konijn, wethouder van Alkmaar en voorzitter van het RPA-NHN en Els Rienstra, voorzitter van het Instellingenberaad Jeugdzorg. De Provincie Noord-Holland heeft 2 miljoen euro beschikbaar gesteld om 200 jongeren, die te maken hebben met jeugdzorg in Noord-Holland, te begeleiden naar een baan of stageplek. Van die 200 jongeren worden 50 in samenwerking met Talent voor Techniek richting de techniek begeleid.  

Naast de 2 miljoen van de provincie is vanuit RPA-NHN verband nog eens 1,6 miljoen beschikbaar. RPA-NHN is hét samenwerkingsverband tussen ondernemers, onderwijs en overheid om initiatieven op de arbeidsmarkt op elkaar af te stemmen en met elkaar te verbinden. Partners in het RPA-NHN zijn de 19 gemeenten in Noord-Holland Noord, VNO-NCW West, MKB Noordwest, Kamer van Koophandel Noordwest Holland, ROC’s, Hogeschool INHolland, werknemersorganisaties en het UWV.

 

Pin It
Bekeken: 1998x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/