Alkmaar, 16 april 2014. In de bibliotheek van Alkmaar De Mare is dinsdagavond 13 mei een informatieve bijeenkomst over AD(H)D bij volwassenen. Mieke Bellinga, verpleegkundig specialist van het Centrum Autisme en Jeffrey Hoogeboom, ervaringsdeskundige, delen op deze avond hun kennis en ervaring met belangstellenden.

AD(H)D is een veelvoorkomend gezondheidsprobleem. Het komt zowel bij kinderen als bij volwassenen voor. AD(H)D heeft niet alleen invloed op het leven van de persoon in kwestie, maar ook op dat van zijn of haar omgeving. Als AD(H)D onderkend wordt en behandeling wenselijk is, komen veel mensen uiteindelijk in aanraking met de Geestelijke Gezondheidszorg. Dan ontstaat vaak een behoefte om antwoorden te krijgen op veel vragen. Mieke Bellinga gaat in op de behandelmogelijkheden en Jeffrey Hoogeboom vertelt hoe het is om te leven met autisme en welke hulp doeltreffend is.

Wie meer wil weten is welkom op dinsdag 13 mei in Bibliotheek Kennemerwaard locatie Alkmaar De Mare, Laan van Straatsburg 2. De bijeenkomst begint om 19.00 uur en duurt tot 21.00 uur. De toegang is € 3,00. Aanmelden voor deze bijeenkomst kan bij de klantenservice in de bibliotheek tijdens openingstijden.

Pin It
Bekeken: 1647x
https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/