Alkmaar, 06 april 2014. De dames van Kolping Boys reisden zondag af naar Bussum waar de confrontatie met subtopper SDO op het programma stond. De Alkmaarders wonnen met 1-2 en verstevigden de derde plaats. Kolping startte moeizaam aan de wedstrijd en verloren veel duels. SDO hanteerde voornamelijk de lange bal, maar het was Kolping-keepster Klaver die de Alkmaarders in de race hield. Toch kon ook zij niet voorkomen dat de ploeg uit Bussum op voorsprong kwam in de 35e minuut. De spits was de Alkmaarse defensie te slim af en kon scoren.


Na rust gooide Kolping Boys meer passie in de strijd gecombineerd met werklust en inzet. Dat resulteerde erin dat Van Ee alleen op het doel af kon, maar onreglementair werd afgestopt. De bal ging op de stip en Kunst benutte het buitenkansje optimaal: 1-1. De ploeg uit Alkmaar wilde meer en dat lukte. Na een afgeslagen bal kon Woldhuis ongehinderd aanleggen waarna de bal in het doel verdween: 1-2. Toch mocht Kolping Boys van geluk spreken dat SDO niet langszij kwam. Keepster Klaver was nagenoeg onklopbaar en de tweemaal dat het wel lukte haalde Leeuwenkamp de bal van de lijn. Het duel eindigde ietwat grimmig en onvriendelijk maar Kolping liet zich niet van de wijs brengen en trok de 1-2 over de streep. Concurrenten Maarssen verloor en dus verstevigen de Oudorpers de derde plek. Volgend weekend kunnen de dames van Kolping Boys de jacht op de tweede plaatst openen. Dan speelt het op Sportpark de Nollen tegen de huidige nummer twee RKDEO, dat met nog drie wedstrijden te gaan een voorsprong van vier punten heeft.

Pin It
Bekeken: 1091x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/