Alkmaar, 06 april 2014. Zaterdagavond speelden de dames van DAW in de Hoornse Vaart tegen middenmoter Aquarijn uit Nieuwegein. Na een goede start vielen de Alkmaarders iets terug, maar wisten wel te winnen met 5-4. De Alkmaarse ploeg ging furieus van start en onder andere Van ’t Hoff gaf haar visitekaartje af met twee fraaie afstandsschoten in het eerste kwart en sloot die af met een 4-0 voorsprong. Ook tot halverwege het tweede kwart was het DAW dat dicteerde en liep uit naar 5-1. Toen de dames van Aquarijn op vrijeworpen gingen spelen, die goed benut werden, waren de Alkmaarders kansloos. Door hard werken werd de schade beperkt tot 5-3.

In het derde kwart kon Aquarijn nog eenmaal scoren en beloofde het vierde kwart een spannende te worden. In het laatste kwart kropen beide ploegen af en toe door het oog van de naald, maar werd er niet meer gescoord en wist DAW te winnen met 5-4. Door het resultaat houdt DAW zicht op de tweede plaats omdat de huidige nummer 2 SG Amersfoort verrassend onderuit ging tegen DWT. Tijdens de laatste speelronde volgende week neemt DAW het op tegen nummer vier De Snippen, terwijl Amersfoort op bezoek gaat bij kampioen UZSC.

Pin It
Bekeken: 981x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/