route 65 coolHeerhugowaard, 31 maart 2014. President Obama heeft ons land weer verlaten, maar bij Cool blijven de Amerikaanse sferen nog de hele maand april aanwezig. De laatste editie van Route 65 voor dit seizoen staat volledig in het teken van het land van ‘The Stars and Stripes'. Een echt Amerikaans ontbijt is deze editie de opening van de nieuwe culturele route voor 65-plussers. Op dinsdag 1 april wordt onder het genot van pancakes, muffins en fruit juice het programma toegelicht voor deze Amerikaanse maand.

Er staan weer diverse lezingen op het programma over onder andere 100 jaar architectuur in New York, de geschiedenis van de blues, Amerikaanse presidenten en Rat Pack. Wie zelf creatief wil zijn kan terecht bij de workshop patchworking of het beschilderen van een vaas in Indiaanse stijl. Ook kan men zingen als in The West Side Story en schilderen zoals onder andere Andy Warhol. Woensdag 30 april sluit Route 65 Verenigde Staten af met een spectaculaire show inclusief Amerikaans buffet: The Bluebettes vertolken op geheel eigen wijze de hits van de swingende jaren ’60 van onder meer the Supremes, the Ronettes, en Nancy Sinatra.

Het programmaboekje met daarin het inschrijfformulier is af te halen bij de servicebalie van Cool Kunst en Cultuur, in de HugoHopper en bij Bibliotheek Heerhugowaard. Inschrijfformulieren kunnen bij de servicebalie worden ingeleverd tijdens de reguliere openingstijden van de kassa. Met het ingevulde inschrijfformulier kunnen dan activiteiten worden gereserveerd en betaald. Ook kan via de website worden gereserveerd. Vanwege de grote belangstelling tijdens de vorige editie is tijdig reserveren aanbevolen.

Pin It
Bekeken: 1422x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/