Heerhugowaard, 29 maart 2014. Burgemeester Han ter Heegde liet afgelopen week weten dat hij zich voorlopig dan geen zorgen maakt over de komst van motorclub Bandidos naar Heerhugowaard, maar wellicht denkt hij daar nu anders over want het eerste incident is inmiddels een feit. Ondanks de vrijdagmiddag geplaatste camera, waarvan de beelden naar verluid permanent bekeken worden door de politie, is het Bandidos clubhuis in de nacht van vrijdag op zaterdag het doelwit geworden van een geslaagde poging tot brandstichting.

Er zijn brandende pallets tegen het gebouw in de Costerstraat aan gezet, waardoor het vuur via een dakrand naar binnen sloeg en daar zijn gang kon gaan. Door de hitte van de vlammen zijn de ramen gesprongen. Om binnen te komen en daar het vuur te bestrijden moest de brandweer zich eerst toegang verschaffen. Met een koevoet is daarom het rolluik geforceerd. Toen die hindernis eenmaal genomen was, had de brandweer het vuur snel onder controle.

Wie de daders zijn is nog niet bekend, maar gezien de rivaliteit van de Hell's Angels met de Bandidos, iets waar No Surrender zich juist van afzijdig hield, zal toch al snel die kant op gegeken worden.

 

Pin It
Bekeken: 1838x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/