Alkmaar, 28 maart 2014. Op zaterdag 19 april barst de Nationale Sportweek Alkmaar weer los. Deze week zit vol met sportactiviteiten waar jong en oud gratis kennis kunnen maken met het sportaanbod in Alkmaar. Zaterdag 26 april eindigt de Sportweek. Deze editie van de Nationale Sportweek belooft een spectaculaire te worden. Naast het sportaanbod dat de verenigingen verzorgen, pakt Alkmaar Sport uit met de nog relatief onbekende sport Bossaball. Zaterdag 19 april opent de week met de sportmarkt in het centrum van Alkmaar op zowel het Canadaplein als de Paardenmarkt. Hier geven verenigingen informatie over hun sport en kan er in de stad worden gesport op speciale veldjes.

Tijdens de week staat kennismaken met sport centraal en zijn er voor zowel jong en oud leuke activiteiten. De Nationale Sportweek wordt georganiseerd door Alkmaar Sport NV,de sportmarkt door de Sportraad en de gemeente Alkmaar is de sponsor van de Nationale Sportweek.

Wethouder Sport, Peter de Baat weet hoe leuk deze Sportweek altijd is: “In Alkmaar vinden we het belangrijk dat sporten leuk is. Voor veel mensen is sporten meteen een mooi moment om bij te praten met die vriend of vriendin. Liever individueel sporten? Dan kun je vrijwel de hele dag ergens in Alkmaar sporten. Professionele sportondersteuning vinden wij als college cruciaal; je voortkomt blessures en maakt individuele sportuitdagingen zichtbaar. Clinics met professionele sporters zijn een goed voorbeeld van wat er mogelijk is. De Nationale Sportweek is een mooi moment om kennis te maken met verschillende sporten. Ik kan iedereen aanraden een evenement in onze Sportweek te bezoeken.”

Om op de hoogte te blijven van wat er allemaal te gebeuren staat, ga naar de Facebookpagina van Alkmaar Sport.

Pin It
Bekeken: 1127x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/