Alkmaar, 28 maart 2014. Vandaag is er in het NHD een grote advertentie te vinden waarin AZ een duidelijk signaal krijgt van ondernemersverenigingen uit het HAL-gebied. De Federatie Bedrijvenverenigingen Alkmaar, Ondernemend Alkmaar, Bedrijfskring Heerhugowaard en Bedrijfskring Langedijk laten weten dat als AZ de jeugdopleiding naar Zaanstad verplaatst, de kans reëel is dat het financiële draagvlak dat hieruit voortkomt verdwijnt. Toen de voetbalclub ten onder zou gaan vanwege Scheringa's faillissement in oktober 2009 heeft het bedrijfsleven een reddingsboei toegeworpen. Blijkbaar heerst er enigszins een gevoel van 'stank voor dank'. 

Een duidelijk signaal voor AZ om de opties nog eens goed onder de loep te nemen. De club krijgt een soepele ontvangst in Zaanstad, in Alkmaar moeten nog rimpels gladgestreken worden. Laatst zorgde een tussenkomst van de provincie weer voor vertraging. De bedrijfsverenigingen vinden dat AZ al genoeg de zin krijgt. Laatst werd door de gemeente nog 3 miljoen euro lening toegezegd voor de financiering van het clubhuis. In Zaanstad zal ook een complex opgebouwd moeten worden, dus AZ moet sowieso de hand ophouden. Zeker als bedrijven ontstemd een financiële peiler wegtrekken. Ondernemend Alkmaar alleen al heeft rond de 490 aangesloten bedrijven. De profclub liet weten geen overhaaste beslissingen te nemen.

Pin It
Bekeken: 1202x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/