Heerhugowaard, 27 maart 2014. [UPDATE] Woensdag rond 21:25 uur zijn in Heerhugowaard drie mensen gewond geraakt bij een ongeval op de Amstel. Een 23-jarige man uit Alkmaar reed met twee passagiers op de Amstel in noordelijke richting, toen er vanaf de Geul een andere auto aan kwam rijden. De 69-jarige bestuurder uit Lelystad draaide de Amstel op zonder voorrang te verlenen. Bij het uitwijken raakte de Alkmaarder een stoeprand en verloor de macht over het stuur. Zijn auto ramde een lantaarnpaal en sloeg op kop weer de weg op. Getuigen gaven later aan dat de jongeman met hoge snelheid reed.

De bestuurder liep verwondingen aan het gezicht op, maar kon wel zelf uit de auto komen. De twee jonge vrouwen raakten bekneld en moesten door de brandweer uit de auto worden bevrijd. Het ging om een 18-jarige Alkmaarse met een gecompliceerde beenbreuk en een 26-jarige Alkmaarse met nog onbekend beenletsel. De drie slachtoffers werden ter plaatse behandeld door een arts die per traumahelikopter ingevlogen was, en werden daarna overgebracht naar het ziekenhuis. De plek van het ongeval stroomde door de harde klap snel vol met nieuwsgierige buurtbewoners, waardoor de hulpverlening een scherm opzetten.

De man uit Lelystad bleek geen alcohol te hebben gebruikt. Wel nam de politie zijn rijbewijs in. De Alkmaarder moest in het ziekenhuis bloed afstaan. Het bloedmonster wordt door het Nederlands Forensisch Instituut onderzocht op de aanwezigheid van alcohol en/of drugs.

 

Pin It
Bekeken: 1325x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/