Alkmaar, 25 maart 2014. Acda & De Munnik houdt op te bestaan. In het seizoen 2014/2015 zullen Thomas Acda en Paul de Munnik nog één keer de Nederlandse theaters aandoen voor hun laatste gezamenlijke theatertournee. Op vrijdag 12 en zaterdag 13 december staat het duo voor de allerlaatste keer in De Vest. De kaartverkoop voor de concerten start al op dinsdag 1 april aanstaande om 12.00 uur.

Het is zo langzaamaan tot velen doorgedrongen: het duo Acda & De Munnik gaat ermee stoppen. Gesteund door hun vaste band met David Middelhoff, Dave van Beek, JB Meijers en Angelo de Rijke spelen ze het beste dat ze in zeventien jaar hebben gemaakt. In totaal verkochten de mannen rond de twee miljoen albums en ontvingen een groot aantal prijzen. De Munnik: “We zien erg uit naar de laatste tour, om samen met de band in alle vrolijkheid afscheid te nemen van een tijdperk.” Acda: ”O, nou, als je het zo zegt vind ik het toch wel verdrietig.”

Thomas Acda en Paul de Munnik hebben onder de naam Acda & De Munnik sinds 1996 theater- en muziekprogramma’s en cd’s gemaakt. Daarnaast hebben zij ook afzonderlijk steeds gezocht naar nieuwe artistieke wegen, zowel in het theater als op TV- en filmgebied. Voor die projecten willen ze nu meer tijd gaan maken. Het besluit is in goed overleg en in grote vriendschap genomen.

Dinsdag 1 april om 12.00 uur start de kaartverkoop voor de concerten op vrijdag 12 en zaterdag 13 december 2014 om 20.15 uur. Kaarten kosten € 29 en kunnen worden gereserveerd via de website van TAQA Theater De Vest of via de kassa.

Pin It
Bekeken: 1489x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/