Alkmaar, 25 maart 2014. Sepultura doet een exclusieve show in Nederland en heeft daarbij gekozen voor Victorie in Alkmaar. De voorverkoop is van start gegaan voor het Victorie Deathfest. Donderdag 26 juni komt de legendarische metalband naar Victorie voor een exclusieve Nederlandse show. Deze in 1984 opgerichte Braziliaanse trashmetalband is één van de meest invloedrijke bands uit de metalscene. Bij het verschijnen van hun vierde album, genaamd Arise, kreeg de band internationale erkenning. De band kreeg in de underground metalscene een cultstatus en groeide begin jaren '90 uit tot een van de grootste bands binnen het metalgenre. Bij elk album groeide de aanhang enorm.

Het commerciële hoogtepunt werd bereikt na het verschijnen van het zesde album Roots. Hierna besloot zanger/oprichter Max Cavalera de band te verlaten omdat de overige drie bandleden Max' vrouw Gloria als manager ontsloegen. Hij begon vervolgens een eigen band: Soulfly. Sepultura ging verder met zanger Derrick Green vanaf 1998, waarmee ze de trouwe fans konden behouden.

Vorig jaar bracht Sepultura haar 13e studioalbum uit "The Mediator Between Head and Hands Must Be the Heart". Hierbij gingen ze na 18 jaar weer de samenwerking aan met producer Ross Robinson, die destijds ook Roots produceerde. Op deze nieuwe plaat ook een special guest appearance van Slayer's Dave Lombardo.

Het Victorie Deathfest, met hoofdact Sepultura en support act Suicide Angel vindt op donderdag 26 juni. De zaal gaat open om 19:30 uur, aanvang is om 20:00 uur.  Kaarten kosten €21,- euro in de voorverkoop en €25,- aan deur.

Pin It
Bekeken: 1830x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/