Alkmaar, 25 maart 2014. In april viert Mondzorg Alkmaar, gevestigd in de Vroonermeer, haar 10-jarig jubileum. In deze afgelopen 10 jaar hebben Rieja Bouman, Monique van Diepen en Esther Oosterveen zich geprofileerd door professionaliteit, vakkundigheid, enthousiasme, vriendelijkheid en vooral zorgzaamheid. Zij zijn letterlijk verantwoordelijk voor de zorg van het gebit van hun cliënten.

"De jaren zijn voorbij gevlogen" zeggen mondhygiënisten en tevens oprichters van de praktijk Rieja en Monique "We hebben de indeling van het pand volledig zelf ontworpen en ingericht en zijn toen met z'n tweeën begonnen. Na 5 jaar was het tijd voor uitbreiding en is Esther onze praktijk met haar komst gaan versterken. Met z'n drieën zijn we een team en hebben keihard gewerkt om de praktijk te maken zoals het nu is en daar zijn we trots op!"

De manier van aanpak van de mondhygiënisten van Praktijk voor Mondzorg Alkmaar zorgt voor veel tevreden cliënten, waarbij ook angstige mensen zich op hun gemak voelen in de praktijk. Mensen kunnen zowel met als zonder verwijzing van hun tandarts terecht en indien men een aanvullende verzekering heeft wordt een groot deel van de behandeling vergoed.

Meer informatie op de website van Mondzorg Alkmaar.

Bron foto: website Mondzorg Alkmaar.

 

Pin It
Bekeken: 2170x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/