Alkmaar, 25 maart 2014. Vrijdag 21 en zaterdag 22 maart vond de landelijke vrijwilligersactie NLdoet plaats. NLdoet is een initiatief van het Oranje Fonds waarbij mensen in het hele land zich vrijwillig inzetten voor maatschappelijke organisaties. Zo ook bij het project "De Asfalttuinen" in Alkmaar. Normaal zijn ze druk met leesbevordering, media-educatie, het organiseren van workshops en tablet cafés en zitten ze veelal tussen de boeken, maar zaterdag was het heel andere koek voor een groep medewerkers van Bibliotheek Kennemerwaard. Enthousiaste medewerkers  staken die dag de handen uit de mouwen om te helpen dit sociaal educatief (moes)tuinproject van de grond te krijgen.

De medewerkers van de bieb hebben zich met overgave ingezet voor het sociaal en educatief (moes)tuinproject "De Asfalttuinen" op het terrein van HAL 25. Deze stadsmoestuin gaat groenten produceren voor de Voedselbank Alkmaar. Het zwaarste werk was al gedaan, de plantbedden lager er al. Maar er moest nog wel voor gezaaid, gepoot en geplant worden. 

"Het was een paar uur buffelen", aldus de medewerkers van Bibliotheek Kennemerwaard. "Maar vooral ook erg leuk om te doen en het schenkt veel voldoening om mee te werken aan zo'n prachtig sociaal project".

20140325 bieb nldoet

Pin It
Bekeken: 1212x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/