Alkmaar, 21 maart 2014. Jaarlijks organiseert Papaver, een van de grootste theatersportverenigingen van Nederland, een groot toernooi genaamd het Nannie Sterk Improvisatiefestival. De finalisten staan zondag 30 maart vanaf 14:00 uur op het podium van TAQA Theater De Vest. Bij improvisatietheater spelen twee teams om en om kleine scenes, op basis van suggesties uit het publiek. Toeschouwers bepalen dus zelf waar deze theatermiddag over gaat. De vraag is dan ook, bij uitzondering, om niet de mond houden tijdens dit toernooi.

Na een kleine pauze wordt er een lange improvisatie gehouden. Ook hierin is publieksparticipatie belangrijk. De spelers van Papaver spelen nu een speciale, lange voorstelling waar ook weer de onderwerpen volledig afhankelijk zijn van wat het publiek voorlegt. Beide voorstellingen worden voorzien van live muziek.

20140321 nannie sterk impro flyer

Pin It
Bekeken: 1355x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/