Alkmaar, 21 maart 2014. Vrijdagochtend ging NLdoet, de jaarlijkse tweedaagse vrijwilligersactie van het Oranje Fonds weer van start. Ook in Alkmaar zijn vele activiteiten. Alles wordt in goede banen geleid door Stichting De Waaier. Zij bemiddelen tussen aanvragers zoals zorgcentra, scholen en verenigingen, en aanbieders van circa 55 bedrijven en instellingen. De afrap van NLdoet in Alkmaar vond plaats in zorgcentrum De Vleugels. Bijna alle Alkmaarse wethouders waren aanwezig om samen met andere vrijwilligers de ongeveer 120 inwoners te voorzien van een luxe ontbijtbuffet. 

Wethouders Peter de Baat, Elly Konijn, Jan Nagengast en Victor Kloos en Mirjam Hamberg verzorgden samen met andere vrijwilligers van 8.30 tot 10.00 uur het onbijt, extra opgesierd werd met live muziek. Het was overduidelijk dat de inwoners van De Vleugels het naar hun zin hadden met al die extra aandacht, het buffet en de muziek, al gaven velen aan sowieso niet te klagen te hebben bij het zorgcentrum. Ook was wel duidelijk dat iedere vrijwilliger, nieuw of ervaren, jong of oud, ondernemer of scholier, erg enthousiast was, De Waaier had het druk mee, in het HAL-gebied moesten 35 vrijwilligersacties gecoördineerd worden. Dat kan van alles zijn: schoonmaken, snoeien en planten, schilderen of het meehelpen met activiteiten.

 

Pin It
Bekeken: 1670x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/