Alkmaar 21 maart 2014. Dinsdag 25 maart 2014 organiseert gemeente Alkmaar een inloopbijeenkomst voor het voorontwerp bestemmingsplan 'Aan de Vaart' (het DFS-terrein). Het bestemmingsplan 'Aan de Vaart' maakt aan de westzijde woningbouw en aan de oostzijde sportvoorzieningen mogelijk. De inloopbijeenkomst wordt gehouden in zorgcentrum De Oldeburgh, Herenweg 91 in Oudorp en vindt plaats vanaf 19.00 uur tot 20.00 uur.

Het gebied ligt in het noordoostelijk deel van de stad en wordt globaal begrensd door de Hoornseweg, de Veertsloot, de Nollenweg en de Herenweg. Het gebied bestaat grotendeels uit sportvelden, voorzieningen en bebouwing, zoals een kantine, kleedlokalen en parkeervoorzieningen.

Het voorontwerp bestemmingsplan ligt gedurende vier weken ter inzage bij de balie "Bouwen en Wonen" van het Stadskantoor in Alkmaar, en digitaal via de gemeentewebsite. Gedurende de termijn dat het voorontwerp bestemmingsplan ter inzage ligt, kan een ieder schriftelijk een reactie op het plan indienen. De reactie kan worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders, sector Stadsontwikkeling, t.a.v. de vakgroep Ruimtelijke Plannen, Postbus 53, 1800 BC Alkmaar.

aan de vaart plan

20140320 aan de vaart

Pin It
Bekeken: 1460x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/