Koedijk, 20 maart 2014. Vanavond vindt in jongerencentrum The Mall een kennisactiviteit voor jeugd en jongeren plaats. De avond wordt georganiseerd door Stichting Talent And Dreams (STAD) in samenwerking met Straatgeluid en de gemeente Alkmaar. Het doel van de avond is om bewonersondernemingen te informeren over de ontwikkelingen op het gebied van jeugd en jongeren.

Tijdens deze kennisactiviteit komen een aantal belangrijke vragen centraal te staan: waar hebben jongeren behoefte aan en hoe kun je ze betrekken bij bestaande en nieuw op te richten bewonersorganisaties? Ook wordt uitgebreid behandeld hoe deze ondernemingen jongeren kunnen bereiken en faciliteren bij het uitvoeren van hun eigen initiatief.

De avond start om 19:30 en is een interactieve sessie met ruimte voor discussie tijdens het behandelen van de verschillende vraagstukken. The Mall Alkmaar - Koedijk is gelegen aan de Saskerstraat 22 in Koedijk.

 

Pin It
Bekeken: 1432x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/