Alkmaar, 19 maart 2014. Muziekplezier van Nul tot Vier is een kleine zelfstandige culturele ondernemer en één van de weinige aanbieders van cultuur voor kleintjes in de regio Alkmaar. Het bedrijfje gooit daarom de deuren voor één keer wagenwijd open. Zaterdagochtend 29 maart kan iedereen met kinderen die nog niet naar de basisschool gaan een gratis les volgen bij het Kinderdagverblijf Kiddies.

Eigenaresse Annemarie Tel: "Toen ik begin 2009 voor mezelf begon als gediplomeerd docent voorschoolse muziekeducatie had ik nooit bedacht dat er zoveel kinderen plezier zouden gaan beleven aan mijn cursussen. Dat zij door het muzikaal bezig zijn met hun ouder of verzorger zoveel waardevols mee zouden krijgen in hun leven. Zelfs na een paar jaar hoor ik van veel ouders dat hun kinderen het nog in positieve zin hebben over mijn lessen. Vooral beertje Bavo en hondje Woffie die mij tijdens de les vergezellen, laten een onuitwisbare indruk achter."

Muziekplezier van Nul tot Vier is inmiddels een begrip in Alkmaar en omgeving voor ouders met jonge kinderen. Al meer dan duizend kinderen hebben de weg naar deze speelse, gezellige en ongemerkt leerzame bezigheid gevonden. Nu de cursussen in het gebouw van de Kiddies in Overdie worden gegeven is er een naadloze aansluiting met de doelgroep ontstaan. Soms komt het muziekplezier naar kinderen toe op locatie. Mamacafés en clubs, kinderopvangorganisaties, speciale gelegenheden, noem maar op: Het is altijd een feestje!

De open dag vindt plaats op 29 maart bij het Kinderdagverblijf Kiddies aan de Pieter Langendijkstraat 3. Deelname via aanmelding op de website  van Muziek van Nul tot Vier.

 

Pin It
Bekeken: 1596x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/