Alkmaar, 19 maart 2014. Vanzelfsprekend organiseert Stichting Cultuurpark de Hout ook in de zomer van 2014 weer een groot aantal zondagmiddagfestivals in de Alkmaarder Hout. Vrijwilligers en iedereen die vrijwilliger wil worden, zijn van harte welkom bij de gezellige bijeenkomst op zondag 6 april van 15.00 tot 17.00 uur in Grand Café Koekenbier, Kennemerstraatweg 16. Tijdens deze bijeenkomst nemen bestuur en vrijwilligers onder het genot van een hapje en drankje gezamenlijk het komende seizoen door.

De vrijwilligers van Stichting Cultuurpark de Hout organiseren in de late lente- en zomermaanden gratis toegankelijke culturele evenementen voor een breed publiek in en rond de muzieknis - anno 1923 - in het oudste stadspark van Nederland: de Alkmaarder Hout. Cultuurpark de Hout, opgericht in 1991, verzorgt deze evenementen sinds 1992 en de 'zondagmiddag in het park' bereikt een breed publiek: jong en oud is aanwezig, met of zonder picknickmand, voor een uurtje of de hele middag. Verschillende artiesten verzorgen telkens weer met veel plezier optredens op deze prachtige locatie. Ook in 2013 hebben duizenden bezoekers weer zo'n gezellige zondagmiddag beleefd.

De vrijwilligers doen al het werk. Er zijn mensen die de optredens programmeren, kinderactiviteiten regelen, de PR doen en bij de evenementen helpen met de catering, of het opzetten, inrichten en afbreken van het terrein. Ook de bestuursleden zijn vrijwilligers. Gedurende het seizoen doet iedereen dat wat hem of haar aanspreekt: sommigen zijn vrijwel altijd van de partij, anderen zo nu en dan. Maar iedereen werkt samen om de bezoekers een fijne en gezellige middag te bezorgen.

Mensen die interesse hebben om vrijwilliger te worden binnen Stichting Cultuurpark de Hout zijn op 6 april van harte welkom. Aanmelden vooraf kan bij Saskia de Groot, bestuurslid vrijwilligers (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Maar gewoon langskomen en aanmelden op 6 april kan ook. Meer informatie op de website van Cultuurpark De Hout.

Pin It
Bekeken: 1430x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/