Alkmaar/Uithoorn, 19 maart 2014. Dinsdag vonden de regionale finales van de Junior Vakkanjerwedstrijden in Uithoorn plaats met deelname van vmbo-leerlingen van het Petrus Canisius College en het Clusius College Alkmaar. De Junior Vakkanjers van het Calvijn College uit Krabbendijke wonnen de wedstrijd met het beste amfibievoertuig en gaan door naar de landelijke finale aanstaande vrijdag in de Fokker Terminal in Den Haag. In de categorie elektrotechniek behaalde Mike Dekker van het PCC de derde plaats. De Beunhazen van het Clusius College behaalden een derde plaats in de categorie teams met een hun 'groene' werkplaats voor deze amfibievoertuigen.

Met de Junior VakkanjerWedstrijden (voor derde- en vierdejaars vmbo-leerlingen) wil TechniekTalent.nu bijdragen aan meer instroom en behoud van goed opgeleide jonge vakmensen: de techniek biedt volop kansen voor een mooie loopbaan. Het wedstrijdthema van dit jaar is 'slimmer omgaan met voedsel'. Volg de Junior Vakkanjers op Facebook en de eigen website.  

TechniekTalent.nu is een samenwerkingsverband van bedrijfsleven, opleidingsfondsen, koepelorganisaties en scholen. TechniekTalent.nu heeft als doel: meer instroom en behoud van (jonge) mensen in de techniek.

Foto: de top-3 van de categorie elektrotechniek met links Mike Dekker.

 

Pin It
Bekeken: 1340x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/