Alkmaar, 17 maart 2014. Zondag kon al het jonge talent van Noord-Holland zijn kunsten laten zien bij de Telefooncentrale in Alkmaar. Zingen, dansen, DJ'en, rappen, je film laten zien, je gedicht voordragen of je mooiste kunstwerk in de Expo ophangen. Bij Kunstbende is het allemaal mogelijk. Meer dan honderd talentvolle jongeren uit de provincie hadden zich aangemeld voor de feestelijke middag waarvan er een aantal met een hele mooie prijs naar huis gingen. Voor ieder onderdeel werd een top drie uitgekozen en de nummer één gaat door naar de landelijke finale van Kunstbende in de Melkweg in Amsterdam. De winnaar strijdt daar tegen de vertegenwoordigers van de andere twaalf voorrondes. Ieder jaar wordt er een thema voor de wedstrijd gekozen. Dit jaar is het thema 'wordt vervolgd'.

Kunstbende vindt dit jaar voor de 24e keer plaats. Bekende artiesten als Trijntje Oosterhuis, Krezip en Claudia de Breij komen voort uit de kweekvijver van het culturele evenement.

 

Pin It
Bekeken: 2320x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/