Heerhugowaard, 17 maart 2014. Zaterdagavond heeft een overval plaatsgevonden op de supermarkt aan de Berckheidelaan in Heerhugowaard. De overvaller dreigde een personeelslid van de supermarkt met een wapen en ging er met buit vandoor. Bij de overval raakte niemand gewond, maar het had evengoed enorme impact op iedereen die aanwezig was. 

De overval werd rond 19.30 uur gemeld bij de meldkamer van politie, die direct met meerdere eenheden naar de supermarkt ging en een onderzoek instelde. In de omgeving werd intensief gezocht naar de dader, maar deze bleek spoorloos. De afdeling Forensische Opsporing heeft een sporenonderzoek ingesteld. Ook werd direct na de melding een Burgernetactie gestart. 

Van de dader is het volgende signalement bekend: vermoedelijk een kleine, blanke man met een lengte van 1.70 m. De overvaller had zijn gezicht bedekt en dus is geen goed signalement van de man beschikbaar. De rechercheurs van het Overvallenteam hebben een onderzoek ingesteld. Wie getuige was van deze overval of iets verdachts gezien heeft in de omgeving van de Berkcheidelaan zaterdagavond tussen 19.00 en 19.45 uur, wordt vriendelijk verzocht de politie te bellen via 0900-8844. Dit kan ook via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.

Pin It
Bekeken: 957x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/