Alkmaar, 13 maart 2014. Maandag 10 maart stemde de gemeenteraad unaniem voor nieuwbouw voor Victorie op Overstad. Victorie is erg blij met dit besluit en ziet dit als een  geweldige kans om een echt goed regionaal aantrekkelijk podium neer te gaan zetten. Victorie en de gemeente Alkmaar zijn het met elkaar eens; nieuwbouw op de Pettemerstraat op Overstad is de beste optie. De planning is dat Victorie in 2016 gaat verhuizen naar Overstad.

Victorie is erg blij met het besluit en ziet het als een geweldige kans om een echt goed regionaal aantrekkelijk podium neer te gaan zetten. Denk daarbij aan grotere namen, betere publieksfaciliteiten en bereikbaarheid, maar ook nog steeds veel ruimte en aandacht voor lokale en regionale helden. Victorie is ervan overtuigd dat ze van de nieuwe locatie op de Pettemerstraat samen met de andere (toekomstige) culturele instellingen op Overstad een spannende plek kunnen maken waar diverse kunstdisciplines elkaar kruisen en versterken.

Victorie blijft tot de verhuizing naar het nieuwe pand in 2016 gewoon nog open op haar huidige locatie in de Breedstraat. Daar gaan ze tot die tijd nog vele mooie concerten en dance-avonden programmeren.

Pin It
Bekeken: 1339x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/