Alkmaar, 13 maart 2014. In het tv-programma Bureau NH van RTV N-H werden op woensdagavond beelden getoond van de man die op vrijdagavond 14 februari rond 20.30 uur de Hema aan de Stationsweg heeft overvallen. Wie de beelden terug wil zien kan dit doen via de website van RTV N-H.

De man kwam die bewuste avond de winkel binnen en bedreigde het aanwezige personeel met een vuurwapen. Met een geldbedrag is hij er daarna vandoor gegaan. Op het moment van de overval waren er twee klanten in de winkel aanwezig. Zij hebben na de overval buiten gestaan, maar waren daar niet meer toen de politie arriveerde. De politie hoopt via de uitzending met hen in contact te komen. Ook hoopt het Overvallenteam dat kijkers de verdachte herkennen op de videobeelden. Informatie over deze zaak kan worden doorgegeven via de Opsporingstiplijn: 0800-6070.

Bureau NH is elke woensdag te zien om 18.30 uur op RTV N-H. Om 21.15 en 23.45 uur wordt het programma herhaald.

Pin It
Bekeken: 1246x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/