Alkmaar, 11 maart 2014. Errol B. (32) uit Alkmaar stond maandag terecht voor het in juni 2013 op iemand inrijden op de kruising Hiemerwaard - Noorderkade. Aangezien de verdachte een strafblad heeft met veel agressiedelicten werd een celstraf geëist van acht maanden, waarvan vier voorwaardelijk. Daarbij bovenop moet een rijontzegging van een jaar komen en een schadeclaim van 1.700 euro.

Errol B. reed met zijn vriendin over de Noorderkade en kreeg geen voorrang van de Seat-bestuurder die vanaf de Hiemerwaard kwam. Deze bestuurder gaf aan dat B. daarna provocerend rijgedrag vertoonde. Hij stopte daarna langs de weg en stapte uit. De verdachte zou gereageerd hebben door eerst gierend achteruit te rijden en daarna vol gas op hem en zijn auto ingereden zijn. Het slachtoffer kwam klem te zitten en raakte gewond aan een been.

Het verhaal van het slachtoffer werd bevestigd door een getuige, maar Errol B. ontkende en zei dat de twee logen. De schade klopt niet, de verwonding ook niet en de provocaties waren juist aan hem gericht. Daarbij gaf hij ter verdediging ook aan dat de bandensporen op de weg niet bij de brede banden van zijn BMW pasten. Uitspraak volgt op 24 maart.

Pin It
Bekeken: 1195x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/