Alkmaar, 11 maart 2014. Maandag stond de 63-jarige Alkmaarder Henry K. terecht voor de rechtbank in Alkmaar. Hij wordt verdacht van het in november vorig jaar te koop zetten van gehuurd materieel, maar tijdens de zitting schoof hij alle schuld in de schoenen van ene Mister X. Diegene was het brein achter het huren van shovels, om ze vervolgens op Marktplaats te zetten. Mister X gaf zich uit voor zijn zoon en zou hem de helft van de opbrengst geven. De verdachte gaf aan dat hij nooit geld gekregen had.

Henry K. leek allerminst onder de indruk tijdens de zitting. Vrolijk zelfs, aldus het NHD, ondanks dat al het bewijs naar hem leidde. Het was wel zo dat een medewerker van het bedrijf waar hij op 15 november langs was geweest voor een grondverzetmachine, zich een opvallend duo kon herinneren. Een paar dagen later werd het verhuurbedrijf getipt dat de machine op Marktplaats stond. Toen K. opnieuw langs kwam voor het huren van een machine en hiermee geconfronteerd werd, vertrok hij weer. De shovel werd snel teruggehaald door de verhuurder, maar de advertentie bleef staan. 

Een ander bedrijf was kort daarna slachtoffer van dezelfde truc, via de telefoon. Deze shovel belandde ook op Marktplaats en werd gekocht door een onwetende klant. Het leverde K. 9.500 euro op, maar hij hield vol dat het geld naar Mister X ging.

Pin It
Bekeken: 1094x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/