Alkmaar, 11 maart 2014. Van maandag 31 maart tot en met zondag 6 april wordt in Alkmaar weer de restaurantweek georganiseerd. Dat betekent voordelig en verantwoord uit eten gaan. Wie gedurende die week bij een van de deelnemende restaurants het restaurantweekmenu bestelt steunt tegelijkertijd het Alkmaarse Kinderkookcafé. De stichting geeft kookles aan kinderen en jongeren met een beperking in het autistisch spectrum. Die week vindt de vijfde Nederlandse Autismeweek plaats en de organisatie verleent op deze manier steun. Bij de deelnemende restaurants wordt een speciaal driegangenmenu geserveerd voor € 27,50, waarvan € 2,50 naar het Kinderkookcafé gaat.

De deelnemende restaurants zijn: Abby's, Babylon, De Bonte Bengel, Bistro De 13 Balcken, Café Bali, De Buren, De Vrolijke Pater, De Vestibule, Indonesisch Restaurant Deli, De Fransman, Lounge MIJ, Mojo's, Rue de la Plume, Grand Café Samen, Seasons, Steak, 't Stokpaardje en Vito.

Meer informatie op de Facebookpagina van Alkmaarse Restaurantweek

Pin It
Bekeken: 1913x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/