Alkmaar, 10 maart 2014. Een motorrijder en zijn passagier zijn zondagmiddag gewond geraakt nadat een uitwijkbeweging verkeerd afliep. De man verloor op de T-splitsing van de Noorderkade en de Pettemerstraat, de controle over zijn motor toen hij een voor het verkeerslicht wachtende motorrijder wilde ontwijken. In een poging dit te voorkomen had de motorrijder zijn voet op de grond gezet waarna de gekartelde voetsteun hard zijn kuit werd ingedrukt. Het mocht niet baten, de twee kwamen evengoed ten val. Ook de stilstaande motorrijder raakte gewond.

De vrouw die achterop zat werd na onderzoek in de ambulance strompelend naar de andere ambulance gebracht waarna 'haar" ambulance met spoed naar de neergeschoten TBS-er ging. De motorrijder die de aanrijding veroorzaakte is in ieder geval met verwondingen aan het rechterbeen naar het ziekenhuis gebracht.

20140310 motorongeluk 1

 

Pin It
Bekeken: 1295x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/