Alkmaar, 06 maart 2014. Woensdag stond de ontmoeting tussen het eerste damesteam van Alvoco en Zaanstad 3 op het programma. De Alkmaarders verloren zwaar met 0-4. Alvoco lijkt goed te beginnen, maar al snel kijkt het thuisteam tegen een gapend gat aan. Alvoco vecht nog voor wat het waard is maar komt net een stapje te kort: 20 - 25. In de tweede set staat de ploeg uit Alkmaar binnen de kortste keren op achterstand en kan dat gedurende de rest van de set niet meer omdraaien: 15-25.

In het derde deel laat Alvoco zien dat hete toch wel tegenstand kan bieden en laat de overkant van het net zweten met mooie aanvallen van Brakenhoff en El Ouhhabi (16-16). De set blijft spannend en het wordt wederom gelijk door El Ouhhabi: 20-20. Alvoco kan echter niet blijven door drukken en ook de derde set gaat naar Zaanstad met 22-25. In het vierde bedrijf vallen de Alkmaarders terug. Alvoco sprokkelt hier en daar nog wat punten door goed te verdedigen en vervolgens de aanval goed af te ronden, maar ook nu kan Zaanstad 3 de set binnen halen: 17 – 25.

Pin It
Bekeken: 931x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/