Alkmaar, 06 maart 2014. Dit jaar vindt de zesde editie van de JCI Challenge plaats. Junior Kamer Alkmaar organiseert deze unieke autorally op zaterdag 24 mei. De start is dit keer bij anti-slipschool Slotemakers in Zandvoort. De opbrengst van de JCI Challenge gaat naar drie regionaal georiënteerde goede doelen. Dit jaar heeft de commissie gekozen voor Stichting Kinderen van de Voedselbank, Stichting Sportkind en Lijn5. Stichting Sportkind is actief in de regio en met twee andere stichtingen is overeengekomen dat zij de donaties in Alkmaar en omgeving zullen benutten.

Naast de ondersteuning van de goede doelen staat de JCI Challenge ook in het teken van 'business en pleasure'. De deelnemers ervaren de autorally op basis van een geheel verzorgd programma van 's ochtends tot en met 's avonds. Inschrijven is mogelijk via de website van de Challenge of Facebook.

Junior Kamer Alkmaar is onderdeel van Junior Kamer Nederland dat op zijn beurt weer onderdeel is van de wereldwijde organisatie Junior Chamber International (JCI). Het is een organisatie van jonge, ondernemende mensen tot 40 jaar, die hun persoonlijkheid en leiderschapscapaciteiten ontwikkelen door samen te werken in maatschappelijk relevante projecten en door samen te werken in sociale en zakelijke netwerken.

 
Pin It
Bekeken: 1455x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/