Alkmaar, 5 maart 2014. Concurrende fitnessbedrijven in de stad zijn er niet blij mee, maar hij is er gewoon gekomen: zaterdag 8 maart gaan de deuren open van de Alkmaarse vestiging van BigGym. Om 11:00 uur zal wethouder Victor Kloos de officiële opening verrichten. Alkmaar is daarmee een sport & welness club rijker die de aanval inzet op de gevestigde orde, door een basisabbonnement aan te bieden voor slechts 7,50 euro per maand. Op maar liefst 2000 m² staan 250 fitnesstoestellen klaar voor de sporters om zich in het zweet te werken onder begeleiding van professionele en gediplomeerde instructeurs. Naast fitness & cardio-training biedt BigGym interactieve groepslessen zoals Zumba, Spinning, Big Pump, Step & Shape, Big Yoga, Zaktraining, Bootcamp en Kids Camp. Wie zich snel inschrijft kan tot 1 mei 2014 gratis sporten.

Niet alleen is BigGym de goedkoopste van het land, ook geldt er een opzegtermijn van 1 maand. Inschrijving is gratis. De sportschool wil door de vriendelijke, transparante en klantgerichte bedrijfsvoering heel Alkmaar in beweging krijgen en een bijdrage leveren aan een gezonde lifestyle voor de Alkmaarders. Naast sporten op alle beschikbare apparatuur, kan er ook gebruik worden gemaakt van luxe massagestoelen en zonnebank. Ook zijn er meer dan 100 gratis parkeerplekken, lockers en zijn er dames & heren douches.

Alle inwoners van Alkmaar en omstreken die benieuwd zijn naar de mogelijkheden in de nieuwe sportschool en vrijblijvend wat informatie willen, zijn van harte welkom op zat 8 maart van 08.30 - 17.00 uur. Elke andere dag daarna is uiteraard ook mogelijk, want BigGym is 7 dagen per week geopend van 07.00 - 22.00 uur (in het weekend van 08.30 - 17.00 uur).

BigGym is gevestigd aan de Koedijkerstraat 9-C op Overstad. Meer informatie op de BigGym website.

Pin It
Bekeken: 2320x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/