Alkmaar, 5 maart 2014. Op 1 maart 2014 bestaat Elhorst Eten & Drinken 50 jaar. De lunchroom is gelegen aan de levendige winkelstraat, de Laat, in het centrum van Alkmaar. Een warme, maar toch lichte sfeer bekleed het familiebedrijf dat ingericht is met luxe stoelen en lange banken. Samen met een jong team wordt er voor een ontspannen sfeer én omgang gezorgd. Nu Elhorst haar 50-jarige bestaan viert is het extra feest. Chef-kok Wim van Schaik zorgt voor een heerlijk menu met diverse streekgerechten. In het loop van het jaar zullen meerdere Elhorst-tradities voorbij komen, met natuurlijk het tweede kopje koffie gratis.

Eigenaar Kees Elhorst over het jubileum: "Het is erg fijn om dit mee te mogen maken. Vijftig jaar is een aardige tijd en we zijn daar natuurlijk erg trots op. We hebben een toplocatie in het centrum van Alkmaar en dat werkt in ons voordeel, we hopen er op deze locatie dan ook nog eens vijftig jaar achteraan te kunnen plakken."

Elhorst Eten & Drinken is ontstaan vanuit de banketbakkerij die de familie Elhorst in 1964 opende. De bakkerij werd al vrij snel uitgebreid met een tearoom / brasserie (Huize Elhorst) en zo is dan ook de uiteindelijke lunchroom tot stand gekomen. Elhorst Alkmaar is bekend geworden door het 'tweede kopje koffie gratis'. In 2008 stond Elhorst in de publiciteit vanwege de recordpoging de grootste Café Brulee van maar liefst 2125 liter te maken.

De menukaart van de Elhorst bevat meer dan 100 lunchgerechten met diverse streekgerechten. In 2011 won de lunchroom zelfs een prijs voor het lekkerste lunchroom broodje met de "Doe mij die maar": een tramazzino broodje met carpaccio, pesto, Old Alkmaar en pijnboompitten. In 2013 werd Elhorst opnieuw genomineerd voor het lekkerste lunchroom broodje.

Pin It
Bekeken: 1844x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/