Frans Duijts, Mart Hoogkamer, FeestDJ Ruud en veel meer artiesten. Nog even en dan wordt Popweekend Dijk & Waard weer gehouden. Het feest barst zaterdag 1 juni vanaf 15:00 uur los op het Strand van Luna.

En dat is voor het eerst. Na jaren op ijsbaanterrein 't Kruis, werd vorig jaar uitgeweken naar Sportpark De Vork en nu dus naar het strand bij poptempel FG Live. De nieuwe locatie biedt volgens de organisatie meer ruimte en een prachtige sfeer aan het water. "Dankzij het nieuwe festivalterrein is er meer plaats voor barren foodtrucks en een leukere festivalbeleving voor bezoekers."

Tal van artiesten treden op, waaronder ook de West-Friese band Oรดs Joรดs, Renรฉ Le Blanc en AbbA-coverband A-Fever. Kaartjes voor het Dijk en Waardse festival kosten 32,50 euro. Meer informatie is te vinden op de website popweekenddijkenwaard.nl.
Pin It
Bekeken: 89x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/