Twee nominaties, maar geen prijzen. Met de organisatie van Alkmaar Ontzet 450 jaar maakte Alkmaar kans op de titel 'Evenementenstad van het jaar' en op de ‘Event Impact Award’. Maandag werden de prijzen uitgereikt in Valkenburg aan de Geul. Maar de kaasstad viel buiten de prijzen. 

Tijdens het jaarlijkse Nationaal Congres Evenementen worden vier prijzen uitgereikt voor de organisatie van belangrijke evenementen. Naast de bovengenoemde prijzen zijn er nog de prijs voor het Beste Publieksevenement en de Lifetime Achievement Award. Incidenteel wordt een Grand Prix uitgedeeld voor de organisatie van een evenement dat door de jaren heen een echt fenomeen is geworden. (tekst gaat verder onder de foto)

De Alkmaar Ontzet receptie voor alle inwoners was ook vorig jaar druk bezocht. (foto: Streekstad Centraal)


Voor de titel Evenementenstad nam Alkmaar het op tegen Valkenswaard en Tilburg. De Alkmaarse 8 October Vereeniging, De Stadskaravaan Vlaardingen en Utrecht Pride waren de organisaties die kans maakten op de Event Impact Award. Na presentaties van de genomineerden tegenover een jury, wees deze Tilburg en Utrecht Pride aan als winnaars.

Ondanks dat Alkmaar niet won wil de gemeente iedereen die de evenementen en de nominaties mogelijk maakten bedanken.
Pin It
Bekeken: 382x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/