Zwembad Het Baafje in Heiloo is dit zomerseizoen misschien toch open. Het college wil de exploitatie aan Holland Sport toevertrouwen en wil 190.000 euro uittrekken om het zwembad open te krijgen. Maandag neemt de gemeenteraad een besluit over dit voorstel. De toekomst van Theater De Beun is onzekerder.

Door de jaren heen is daar een huurachterstand opgebouwd omdat het theater niet rond kon komen. Het college van B&W wil eerst onderzoeken of het nog zin heeft om het theater nieuw leven in te blazen, samen met eventuele gegadigden die dan kostendekkende huur betalen.

Toen exploitant Heiloo Aktief en moederbedrijf Stichting Social Leisure over de kop gingen toonde Holland Sport al snel interesse in het Baafje. Dit ondanks dat het verliesgevend was. Het Alkmaarse bedrijf is bereid de inventaris over te nemen. Zo worden eventuele problemen met de Europese aanbestedingswet op termijn voorkomen.

Net als voor Zwembad Het Baafje is er ook voor Theater De Beun een petitie gestart. Suzanne van Dongen en Marian van Dam hebben met hun online petitie in drie weken tijd rond 1.200 handtekeningen ingezameld. Donderdag 28 maart wordt de petitie overhandigd aan het college van B&W.
Pin It
Bekeken: 227x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/