Drie kunstrijders van Deen Figure Skating Alkmaar zijn naar het podium geschaatst tijdens de 51st Volvo Open Cup in Riga, Letland. Onder de bezielende leiding van coach Marcus Deen wonnen Nova Scheelings en Summer Wijkhuizen goud en Noa Hollenberg ging naar huis met een bronzen bokaal.

Afgelopen weekend namen acht kunstrijders van Deen Figure Skating deel aan een grote internationale wedstrijd in Riga, met deelnemers uit 33 verschillende landen. De 22-jarige Nova kwam uit in de categorie Senioren B. Een zeer bescheiden deelnemersveld met één concurrent ook uit Nederland, maar ze won mooi wel.

De 13-jarige Summer kwam uit op twee verschillende niveaus. Ze schaatste een nieuw persoonlijk puntenrecord bij elkaar en in de categorie Basic Novice A 2010-2012 versloeg het Alkmaarse talent daarmee al haar 21 tegenstanders uit vijf landen. Bovendien werd Summer netjes elfde in de hogere categorie Advanced Novice A.

De 15-jarige Noa kwam uit in de Junioren B-categorie en pakte een mooie derde plaats in een deelnemersveld van elf rijdsters uit vier landen. Verder waren er nog een verdienstelijke zevende en achtste plaats, respectievelijk voor Anastasia Zentveldt in de categorie Basic Novice A 2013 en jonger, en voor Anna Fleur in de categorie Beginners.
Pin It
Bekeken: 750x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/