Het zijn mooie tijden voor voetballer Kees Smit. De Heilooër kreeg recent een onderscheiding voor 'de mooiste goal van het jaar'. Maandag zette Smit een krabbel onder een nieuw contract. Hij blijft tot de zomer van 2028 bij AZ.

Een dag na zijn achttiende verjaardag tekende Kees Smit zijn nieuwe contract, schrijft mediapartner NH. Zijn vorige verbintenis liep tot de zomer van 2026 en die overeenkomst ondertekende de middenvelder uit Heiloo afgelopen november. In 2015 maakte Smit de stap van amateurclub De Foresters naar AZ. Bij de Alkmaarse club doorliep hij vervolgens de gehele jeugdopleiding. Een officieel debuut zat er nog niet in, wel maakt hij wekelijks zijn minuten voor Jong AZ in de eerste divisie.

Landelijke bekendheid kreeg Smit vorig jaar toen hij namens AZ scoorde tegen FC Barcelona. Vanaf de middenlijn wist hij het vijandelijke doel te vinden en mede daardoor was hij verantwoordelijk voor een klinkende 3-0 overwinning op de Spaanse grootmacht en de latere winst in de Youth League.
Pin It
Bekeken: 815x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/