In een woning aan de Waalstraat in Oudorp heeft zaterdagmiddag een steekpartij plaatsgevonden. De hulpdiensten werden rond 16:10 uur op de hoogte gebracht. Er viel een gewonde en de politie heeft een verdachte aangehouden.

Politiewoordvoerder Jan Martijn kon bij navraag weinig aanvulling geven op wat al bekend was. "Er is één persoon met letsel naar het ziekenhuis gebracht. En er is één verdachte aangehouden en die is naar het politiebureau gebracht. Het onderzoek is nu bezig."

De politie is als een onderzoek nog loopt nooit loslippig, maar woordvoerder Martijn wilde nog wel bellen met collega's op locatie om te kijken of hij meer kon vertellen, Even later belde hij terug: "Ik heb drie keer geprobeerd te bellen, maar ik kwam er niet door. Ze zijn veel te druk bezig, dus ik heb even nog geen verdere informatie, sorry."
Pin It
Bekeken: 1312x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/