Opnieuw een flink ongeval op de N242. Het gaat om zeker vijf auto's die dinsdagmiddag betrokken raakte bij een botsing. Het is het tweede ongeval vlak bij de Leeghwaterbrug deze week.

"Het is net gebeurd, dus er is nog veel onbekend over het ongeluk", vertelt politiewoordvoerder Jan Martijn Stout aan onze verslaggever. De eerste melding kwam dinsdag even na 14:30 uur binnen. Het ongeluk gebeurde ter hoogte van de Leeghwaterbrug, in de richting van het AZ-stadion. Meerdere mensen raakten daarbij gewond. De hulpdiensten, waaronder ook een traumahelikopter, rukten groots uit. (Tekst gaat verder onder de foto)

Het is niet duidelijk wat er dinsdagmiddag precies is gebeurd op de N242 bij Alkmaar.


Het overige verkeer ondervind ernstige hinder van het ongeluk. De betrokken voertuigen worden door een toegesnelde bergingsdienst weggesleept en daarnaast zal ook een politieonderzoek gestart worden. "Ja, de verwachting is wel dat er een groot verkeersinfarct zal ontstaan vandaag." De N242 richting de A9 is tussen de Nieuwe Schermerweg en de A9 afgesloten.
Pin It
Bekeken: 9826x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/