De veerpont bij Akersloot krijgt een nieuwe motor. Daarom wordt tijdelijk een kleinere pont ingezet. Die is wel toegankelijk voor langzaam verkeer, maar automobilisten zullen moeten omrijden.

Naast een tijdelijke pont is er er ook een aangepaste dienstregeling: van maandag tot en met vrijdag tussen 07:00 en 19:00 uur, en in het weekend tussen 08:00 en 19:00 uur. Na 16 december is de vertrouwde pont weer terug en wordt volgens de gebruikelijke dienstregeling gevaren.

De huidige motor, die eigenlijk al in mei vervangen had moeten worden, wordt vervangen door een zuinigere en schonere variant. De noodzakelijke onderdelen waren eerder niet beschikbaar.
Pin It
Bekeken: 656x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/