Miauw, miauw en nog eens miauw. Liefhebbers van koffie en thee kunnen al zes jaar terecht bij het Alkmaarse DigiBeet en Katten Café. Tijd voor een feestje, dacht eigenaar Doenja Bobbeldijk. "Ter ere van ons zesjarig bestaan hebben we een flyer in de voedselbankpakketten laten stoppen. Daarmee willen we de kans geven om een gratis hapje en een drankje te komen doen met de katten."

Het kattencafé is al jaren een begrip in Alkmaar. Bezoekers kunnen naar hartenlust kroelen met de katten, zonder ook maar een bak te hoeven verschonen. "Ik heb zelf twee katten, maar hier is het met al die katten ook hartstikke leuk", vertelt een bezoeker voor de camera van Streekstad Centraal. Ze wijst naar een andere plek in het café: "Vorige keer zat ik daar. Toen was ik helemaal omringd met katten, dat was helemaal leuk natuurlijk als kattenliefhebber."

Vanuit haar passie begon Bobbeldijk het kattencafé. Zonder ervaring in de horeca of als ondernemer. "Ik doe het meer uit passie. Het was onzeker of we dit konden, maar ik denk dat we nu mogen constateren dat het gelukt is."
Pin It
Bekeken: 994x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/