De verkiezingscampagne is in volle gang. Terwijl andere lijsttrekkers op de landelijke televisie debatteerden, reisde Thierry Baudet af naar het Waagplein in Alkmaar. De leider van Forum voor Democratie (FvD) is en blijft omstreden, maar wist in Alkmaar duidelijk de nodige mensen op de been te krijgen. Fotograaf Marco Schilpp maakte voor Streekstad Centraal foto's van het politieke evenement.

Baudet was donderdag eerst in Den Helder geweest en kwam rond de klok van 20:00 uur aan in Alkmaar. In 't Hartje sprak de politicus de toegestroomde nieuwsgierigen toe, verder waren er momenten in De Eenhoorn en Berries. De organisatie toonde zich tevreden over de opkomst, 'volle bak' werd er geroepen. Kiezers maakten selfies met Baudet. Er was ook aandacht van landelijke media voor Baudets komst naar Alkmaar.

Baudet voor de camera van RTL Nieuws. (foto: Marco Schilpp)


Dat er ook veel jongeren aanwezig waren zou volgens FvD een positief signaal zijn, al werd net deze week bekend dat meer dan de helft van de kiesgerechtigden ouder is dan 50 jaar. In de peilingwijzer, die een gemiddelde van verschillende peilingen laat zien, staat FvD op drie tot vijf zetels. De verkiezingen zijn volgende week woensdag.
Pin It
Bekeken: 1984x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/