Afgelopen weekend vond een prestigieus internationaal judotoernooi plaats in de Franse stad Troyes. De Alkmaarse Stichting Topsport Tom van der Kolk was van de partij met drie judoka's. Kuba den Breeler ging naar huis met goud en Tristan Vreeling met brons.

Kuba den Breeler mocht zaterdag als eerste aan de bak in de categorie jongens onder 18 jaar en onder 73 kg lichaamsgewicht. Het jonge talent onderscheidde zich door zijn volwassen prestaties en het niet maken van fouten. Dat leverde hem uiteindelijk de titel op.

Tristan Vreeling mocht zondag aan de bak in de categorie jongens onder 21 jaar en onder 66 kilo. Hij wist een knappe derde plaats te veroveren in een sterk bezet deelnemersveld.

De derde deelnemer aangesloten bij de Alkmaarse stichting was Lara Stofberg. Zij kwam zaterdag uit in haar eigen leeftijdscategorie U18 onder 48 kg en behaalde toen een mooie vijfde plek. De volgende dag waagde ze een gooi in de categorie junioren U21 en werd ze zowaar ook vijfde.

De talentvolle judoka's van het Regionaal Trainingscentrum (RTC) Alkmaar, onder de vlag van Stichting Topsport Tom van der Kolk, lieten opnieuw zien dat ze op internationaal niveau sterk aan het groeien zijn.
Pin It
Bekeken: 845x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/