Wie van shoppen en cultuur houdt, werd zondag op zijn wenken bediend in Alkmaar. Meer dan honderd acts waren neergestreken in horeca, winkels en de Grote Kerk. Het jaarlijkse De Vest In De Stad was een groot succes.

Zondagmiddag op de Langestraat in Alkmaar. Vlak bij het stadhuis staat Nataly Milena Orozco Mercado. "We gaan op straat dansen." Om haar heen staan de andere leden van dansgroep Vloeistof. De dansers gaan in hun voorstelling 'We are in this together' het gesprek aan met de omgeving. Want is het vanzelfsprekend dat wij de openbare ruimte maken door onze aanwezigheid, aandacht en gedrag? "Wij gaan de architectuur, natuur en mensen laten zien. Alles wat er leuk is op aarde."

En zo zijn er op deze bewolkte zondagmiddag dus meer acts in de binnenstad. In hobbywinkel Pipoos treedt Rachel Zweije van Blauw Gras op met de voorstelling Wortelen In De Herfst. Een act voor de allerkleinsten. "Alle stoeltjes waren bezet. We hadden een klein publiekje met volwassenen en kinderen. Ze werden er helemaal rustig van. Het was superleuk."
Pin It
Bekeken: 958x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/