Het jubileumjaar van 450 Jaar Alkmaar Ontzet moest een feestje zijn voor iedereen. De organisatie had daarom extra aandacht voor groepen die uit zichzelf wat minder makkelijk deelnemen aan het feestgedruis. Ouderen bijvoorbeeld, voor wie de gezondheid soms een sta-in-de-weg kan zijn, terwijl het feest van Alkmaars Victorie uiteraard ook voor Alkmaarders op leeftijd tot de verbeelding spreekt.

450 Jaar Alkmaar Ontzet is groots gevierd en ook 500 Jaar Alkmaar Ontzet zal groots gevierd worden, maar onder de oudere doelgroep zijn ook Alkmaarders die het vorige jubileum nog gevierd hebben, in 1973. Dat ook dit feestjaar aan deze Alkmaarders niet voorbij ging werd zeer gewaardeerd: "Erg leuk georganiseerd".

Streekstad Centraal bezocht verschillende evenementen, variërend van een feestelijke zuurkoolmaaltijd tot dans en live muziek. Ook Alkmaar Sport bracht het thema van de Victorie naar voren tijdens de ouderengym. Want die ene, zo belangrijke overwinning, die vierde iedereen in Alkmaar een beetje mee.
Pin It
Bekeken: 981x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/