Een balletje opgooien met buurtgenoten: dat was dit weekend letterlijk de invulling van het buurtfeest 'Nassau viert feest', op en om het Alkmaarse Nassauplein. En dus werd daar het aloude spel jeu-de-boules ofwel petanque op het eindeloze gazon van dit plein getoverd. Buurtgenoten praten bij én daagden elkaar uit tot nog een potje: "We maken er een heel mooi feest van".

Het buurtfeest was bedoeld voor het Nassauplein en alle straten daaraan verbonden. Maar de buurtbewoners trokken het nog net een niveautje hoger door ook te wijzen op het jubileum Alkmaar 450 Jaar Ontzet. 'Verbondenheid' is één van de thema's die door de gemeente aan het jubeljaar is meegegeven en juist dat thema kwam in het feestgedruis op het Nassauplein helemaal tot zijn recht. "Ik moet zeggen, de sfeer is heel goed".

Streekstad Centraal was ook aanwezig en legde vast hoe jong en oud zich vermaakten in onderlinge verbondenheid. "Kijk om je heen! Vriendschap, verbondenheid..." Dat, en een heel fraai, echt Alkmaars decor van groen, ruimte en geschiedenis.
Pin It
Bekeken: 1710x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/