Nederpopkoor Van Eigen Bodem houdt op dinsdag 3 oktober een inlooprepetitie. Van 20:00 tot 22:00 uur kunnen geïnteresseerden kijken en meezingen in Zaal Meereboer in Oudorp.

"Het is heel laagdrempelig. Je hoeft geen auditie te doen of liedjes uit je hoofd te leren", vertelt Anita Stierp, voorzitter en medeoprichter van het koor. Het koor bestaat uit 25 leden. "Er wordt stevig gerepeteerd, maar het is vooral heel gezellig. Ook doen we af en toe optredens." De eerste kennismaking met Nederpopkoor Van Eigen Bodem is gratis en inclusief koffie en thee. Voor meer informatie, neem contact op met Anita Stierp via het e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Pin It
Bekeken: 1281x
https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/