Stichting Sport-Z organiseert zaterdag 23 september de 'Sparkling Games' bij atletiekvereniging Hylas in Alkmaar. De Sparkling Games bieden een middag vol plezier en uitdagende beweegactiviteiten, speciaal voor iedereen vanaf 6 jaar oud met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking. Familie en vrienden zijn welkom om ook mee te doen.

De Sparkling Games is een grensverleggend sportief evenement voor mensen die graag in beweging zijn, maar niet makkelijk terecht kunnen bij het reguliere sport- en beweegaanbod. Vrijwilligers van Sparkling People zamelden geld in door zich te laten sponsoren voor deelname aan de (halve) marathon van Lissabon. Sport-Z stelde het programma samen en regelt een hapje en drankje voor de deelnemers.

"De Sparkling Games zijn opgezet om deelnemers te laten ontdekken waar hun mogelijkheden liggen op sport- en beweeggebied. De middag is dusdanig samengesteld, dat iedereen de mogelijkheid heeft om mee te doen," vertelt Jelle Zuijdam, sportcoรถrdinator bij Sport-Z.

De Sparkling Games duren van 14:00 tot 17:00 uur. Al is deelname gratis, aanmelden via sport-z.org/sparklinggames.
Pin It
Bekeken: 1412x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/