Het belooft zonnig en warm weer te worden. En de liefhebbers van het strand hebben wel wat in te halen na een zomer die maar niet op gang wou komen. Het zou de komende dagen dus wel eens druk kunnen worden op de wegen naar het strand en op de parkeerplaatsen in de kustdorpen. "Kom met de fiets", zegt de gemeente Bergen daarom.

Vooral in Egmond aan Zee en in Bergen aan Zee wordt grote drukte verwacht. Naar die dorpen rijden gratis bussen, laat de gemeente weten. Automobilisten kunnen parkeren bij het Transferium van Egmond aan Zee en dan de shuttlebus pakken. Daarmee wordt veel overlast voorkomen.

En anders is de fiets dus een goed alternatief. "De autoparkeerterreinen raken op zonnige dagen snel vol", schrijft de gemeente. Met de fiets heb je duidelijk meer kans op een plekje. Een bijkomend voordeel van de fiets is dat er ook kan worden uitgeweken naar minder drukke stranden, zoals dat van Schoorl aan Zee of dat van Egmond Binnen.
Pin It
Bekeken: 1547x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/